We hebben een breed aanbod voor diverse werkzaamheden.

De ervaringen die onze organisatie heeft opgedaan met het tewerkstellen van medewerkers in verschillende sectoren vindt zijn basis in 1997. In de jaren is Top Work Groep begonnen als eenmanszaak in de glastuinbouw. Met de jaren opgedane ervaring is in 2003 de omslag gerealiseerd van eenmanszaak naar een uitzendbureau B.V.

Uw partner

Top Work Groep beschouwt zichzelf als partner voor zijn opdrachtgevers. Wij verrichten onze werkzaamheden bij de opdrachtgevers als ware het ons eigen werkplek is. Wij plaatsen bijvoorbeeld op iedere locatie ook eigen bedrijfsleiders. Aan de basis van ons succes staat onze bedrijfsfilosofie waarin wij streven naar een optimale kwaliteit. Dit doen we door middel van teamwork waarin wij er voor de opdrachtgever en de uitzendkrachten zijn, op deze manier kan er uitstekend geschakeld worden.

Lees ook: gedragscode

Ons team die zich al jaren inzet

Bülent Karabulut

Algemeen Directeur & Relatiebeheer

Muhammed Can Sakruca

Operational Manager

Emre Can Sakruca

Hoofd Administratie

Yakup Sakruca

Planning en Relatiebeheer

Arnold Kuijs

Financieel Manager

Timea Farkas

Backoffice Manager

Lydia Gruycheva

Planner & Recruiter

Rasa Gars

Planner & Wagenparkbeheer

NEEM CONTACT OP

Wanneer u gebruik maakt van ons uitzendbureau zult u ontdekken dat er meer pluspunten zijn aan onze dienstverlening. Zo is ons vakkundig personeel altijd inzetbaar, zelfs binnen 24 uur. Via het onderstaand formulier kunt u direct met een van onze teamleden contact opnemen.